Vinnarna i födelsedagstävlingen!

Födelsedagskalaset är över för denna gången. Det var en rolig fest med många besökare och gillare på Matprat!

Under de här 17 dagarna har inlägg gillats och delats och Matprat har (genom delningar) nått ut till cirka 3000 personer! Oj vad roligt! Idag har jag fått hjälp av Sanna att dra vinnarna och det var ohemult spännande. Jag hade skrivit namnen på alla de drygt 80 personer som gillat och delat från 8/12 och fram till nu plus de följare som anslutit sen Matprat flyttade hit till WordPress i mitten av november. Här är resultatet:

Aloe Vera -produkt från Forever

Aloe Vera -produkt från Forever

* Valfri Aloe Vera-produkt till ett värde av ca 200 kronor

* Miranda Rendahl! Grattis!

BH-Pias kalender!

BH-Pias kalender!

Två stycken av BH-Pias kalendrar som inte bara är praktiska och tuffa utan även har bidragit till att göra en god gärning och dragit in över 107.000 kronor till Musikhjälpen 2014 i kampen mot HIV och aids.

* Lene Olofsson! Grattis!

* Anna-Karin Nilsson! Grattis!

Fina böcker!

Fina böcker!

Härlig läsning! Jag lottar ut två böcker av Helén Andersson och en av Micael Bindefeld. Olika teman, men båda livsbejakande och inspirerande. Vinnare av ”Från liten kyckling till fullfjädrad entreprenör”

* Ann Bengtsson! Grattis!

* Eivor Manskog! Grattis!

Vinnare av ”Min trädgård är en fest”

* Helén Andersson! Grattis!

Det var allt från detta födelsedagsfirandet. Vi gör säkerligen om det nästa år för det har varit väldigt roligt och jag vill också gå i BH-Pias fotspår och vara med om att stötta Musikhjälpen 2015 på något sätt. Det blir till att brainstorma och komma fram med en bra idé.

Jag kontaktar vinnarna för överlämnande av födelsedagspresenterna. Grattis återigen och stort tack till alla som gillat/delat och följt!

God fortsättning på julhelgen och ett Gott Nytt År 2015 önskar jag er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s