Vänskapsdag

Efter mitt och Matprats födelsedagsfirande i december så var det dags att se till så att alla födelsedagsfirare som gillat/delat/följt Matprat under tiden, och vunnit! skulle få sina födelsedagspresenter!

Det började med en go’ fikastund med en vän som jag inte träffat på länge. Hon kom hem till mig, tog en fika och fick sin vinst, en kalender från BH-Pia.

Sen var det dags för en tur till stan i snöfallet. Jag postade två vinster, en som ska till Ann i Åsa och en som ska till Lene i Säve, efter det begav jag mig till Lorensbergs Café och träffade ytterligare en vinnare, en före detta arbetskamrat vid namn Eivor som vunnit en bok av Helén Andersson.

Alla blev glada och det är alltid roligt att kunna glädja människor i en ens omgivning! Jag är glad för vintern. Jag gillar vinter och är definitivt född på rätt breddgrader här i världen!

Härliga vinter!

Härliga vinter!

Vintern till trots så gjorde vi en god sallad till kvällsmat. Det krävs lite lättare mat efter all god men mäktig julmat och vi gjorde en kycklingsallad.

Vi stekte kycklingfilé och bacon. Sen kokade vi pasta, jag valde en Tricolore från Saltå Kvarn av ekologiskt durumvete. Sanna skar sallad, paprika, gurka, fetaost och delade cocktailtomater och så hade vi i majs.

Fräscht och gott!

Frostigt fönster

Frostigt fönster

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s