Gott Nytt År!

Jag önskar alla mina och Matprats läsare ett fantastiskt nytt år 2015 med mycket glädje, inspiration och massor av god mat. Bra och god mat av fina råvaror som tagits fram med omtanke om vår jord och alla våra medlevare!

Jag ser fram emot det nya året och ganska snart är det dags för Årets Kock-finalen 2015! I år äger den rum i glada Götet så det blir lite närmare att ta sig dit för min del, det är ju praktiskt även om jag tycker mycket om att åka till Stockholm också. Torsdagen den 5/2 är bokad och då beger jag mig till Gothia Towers för att kolla in de duktiga kockarna och följa deras kamp för titeln Årets Kock 2015!.

Jag har också lite roliga planeringar på gång både när det gäller bloggen och annat så jag ser fram emot ett spännande och kreativt 2015! Du kan numera följa mig, sandahlsmatprat, på Instagram.

Men nu go’ vänner vill jag önska Er alla ett Gott Nytt År 2015!

Gott Nytt År!

Gott Nytt År!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s