Tagit ledigt från matlagning hela dagen!

Idag var det dags att ligga på soffan och dega. Jag bestämde mig tidigt i morse för att ta ledigt från spisen denna gråa lördag med stormvarning. Jag och Sanna har myst framför TV:n, vi har tittat på film och så har jag letat recept inför en ny punkt som kommer att dyka upp här på Matprat i slutet av nästa vecka, närmare bestämt på torsdag 15/1.

Nu har vi njutit av god thaimat från Big Thai på Breared i Varberg och det smakade fantastiskt gott! Lördagkvällen fick också inledas med en flaska av min favoritöl, Innis & Gunn. Jag dricker den inte ofta men om jag vill unna mig något extra gott så får den åka med hem från Systembolaget.

En Innis & Gunn från Skottland

En Innis & Gunn från Skottland

Så här beskrivs den på Systembolagets hemsida: ”Maltig, knäckig smak med liten sötma, inslag av fat, vörtbröd, fikon, ingefära och smörkola.” Gott!

Nu viner det ordentligt utanför knutarna. Stormen har kommit in över Västkusten och jag ska ge mig ut i mörkret och plocka ner mina och fåglarnas fröautomater för annars lär de väl ligga över hela trädgården när stormen har dragit bort i morgon. I morgon blir det också brödbak här på Matprat. Trevlig helg och håll i hatten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s