Gymet igen

Bortsett från promenader så har det varit ett ganska träningsfritt jullov, men nu har jag satt min fot på gymet igen. Jag gick dit direkt efter jobbet idag, satt i omklädningsrummet och kände mig ganska otaggad för att börja träna.

Men jag var ju där. Jag var omklädd och jag tänkte: -Visst, jag kan väl cykla en kvart eller så. Men det visade sig att det var riktrigt roligt att vara där! Jag ville nästan inte gå därifrån om jag ska vara ärlig.  Med musik på hög volym och lite jävlaranamma i bagaget så blev det en riktigt bra träningsdag.

Nu ska jag bara försöka att hålla i träningen också, det kommer inte alltid naturligt för en sån som jag. För mig är det lätt att hitta ursäkter för att slippa träna så jag skulle behöva en tuff men lyhörd coach som hjälper mig att hålla fokus.

Jag får försöka att vara min egen tuffa coach så länge. Wish me luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s