Nytt inslag i Matprat – Torsdagstipset!

Jag fick en fråga i slutet av förra året om jag har tips på fredagsmysig, snabb och enkel mat. Nja, jag har ju själv hyfsad idétorka i slutet av veckan. Det ska vara snabbt, gott och lätt, och det är inte alltid enkelt att få ihop. Jag förstår dock tanken och det har hänt mig många gånger genom åren att jag har träffat folk i affären på fredagseftermiddagen och de har frågat mig om förslag på vad de ska laga för god mat på fredagskvällen.

Frågan gav mig i alla fall en idé till att lägga ett Torsdagstips här på Matprat eftersom personen som ställde frågan ovan sa att hon brukade kolla på nätet på torsdagar efter goda recept att tillaga på fredagskvällen.

Så från och med kommande dygn och torsdagarna framöver så kommer det att dyka upp ett litet torsdagstips på fredagsmat är det tänkt.

Hoppas att det ska komma något recept som verkar lockande att tillaga en fredag… eller vilken dag som helst för den delen. 🙂

Trevlig Helg!

PS: I natt kommer ett recept på lax från http://www.norskfisk.se DS

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s