Min trädgård är en fest – Micael Bindefeld

Nu ska den äntligen få komma till sin nya ägare! Jag hade en utlottning av fina priser för alla som delade och gillade Matprat i december då bloggen fyllde 1 år. Vinnare till denna fina bok, ”Min Trädgård Är En Fest” av Micael Bindefeld, blev Helén Andersson på Gårdakrik som är hela Sveriges kycklingmamma (ett epitet som hon kanske inte alltid gillat, men som är ett begrepp idag). Hon är en av eldstjälarna som byggt upp kycklingindustrin i Sverige genom decennierna.

Micael Bindefelds fina bok "Min trädgård är en fest."

Micael Bindefelds fina bok ”Min trädgård är en fest.”

I Micael Bindefelds bok finns både vackra bilder, goda recept och personliga odlingstips. Så här skriver han bland annat i sitt förord till boken.

”Jag är övertygad om att varje människa har genetiskt nedärvd kunskap att odla, skörda och tillaga sin egen föda.”

Vi människor har brukat jorden i tusentals år. Även den som kommer från en släkt som inte odlat grönsaker på en generation eller två kan plocka fram känslan för jorden och växterna. För den finns där – lagrad i ögats, näsans och händernas minne. Min bok är till för alla som vill. Att alla kan, det är jag alldeles säker på.

Kloka ord av Micael Bindefeld och jag hoppas och tror att du ska uppskatta att få ”Min trädgård är en fest” i din hand Helén!

Vill du veta mera om Micael Bindefeld så titta in här, http://www.micaelbindefeldab.se

Helén Andersson kan du få veta mer om på http://www.gardakrik.se  där du också kan läsa hennes blogg, Kycklingmammans blogg, med både fina recept, goda råd och en hel del klokskap och livserfarenhet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s