Grön Affärsglädje i Stenhuset

Så var det dags för en återträff med gänget som gick utbildningen Grön Affärsglädje i höstas. Vi deltagare är utspridda från Lund i söder till Uppsala i norr och det är alltid svårt att få ihop alla men vi blev i alla fall ett litet gäng som kunde träffas för att återknyta till utbildningen och våra planer och tankar inför framtiden.

Vi hade valt en fantastiskt kreativ och fantasieggande miljö för vårt möte nämligen Villa Stenhuset i Obbhult utanför Varberg. Vad sägs om dessa vackra interiörbilder. Här känner man sig välkommen!

Mys och lyx med sprakande eld i öppna spisen

Mys och lyx med sprakande eld i öppna spisen

Stort luftigt kök med handmålat kakel från Italien

Stort luftigt kök med handmålat kakel från Italien

Badrummet i bröllopssviten

Badrummet i bröllopssviten

Vi skulle ha lite förtäring på söndagseftermiddagen och när man är många så funkar det alltid med pajer. Det blev en broccolipaj, en köttfärspaj och en kantarellpaj. Till det fanns en god vitkålssallad med tranbär, ett luftigt bröd och en smakrik ost. Kaffe och en hem-, och nybakad toscakaka blev det också till kaffet. Jojo, ska man lyxa till det så ska man.

Paj

Pajer!

Det blev många bra och peppande samtal och nya idéer som det lätt blir när man samlas i goda nätverk där man litar på varandra och känner sig trygg. Jag tror att vi i Grupp 5 i Grön Affärsglädje kommer att fortsätta att ses med jämna mellanrum och hålla kontakten med varandra och stötta varann genom fortsatt personlig utveckling. Jag är så tacksam att jag får vara en del av detta fantastiskt kloka, humoristiska, stöttande och inspirerande kvinnliga nätverk.

Här kan man sitta under parasollen i bröllopssviten

Här kan man sitta under parasollen i bröllopssviten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s