#The Body Coach

Jag bläddrade i en tidning för att få lite tips och inspiration om lätt och bra träningsmat. Nu när jag har kommit igång riktigt bra med träningen och känner att jag har lust och vilja att gå till gymmet och att ge mig ut på långa promenader när kvällarna börjar bli ljusa, så vill jag också skaffa mig en lite fräschare kosthållning. Det visade sig att det inte var så enkelt. Jag trodde att träningstidningarna också skulle handla en del om bra näring men så var inte fallet och det förvånade mig lite.

I alla fall så träffade jag på engelsmannen Joe Wicks i en av tidningarna. Joe är fitnesstränare och han coachar människor världen över till en bättre livsstil med hjälp av träning och rätt kost och han har tusentals följare på sina konton #Leanin15 och #TeamLean. Han lagar 1 portion näringsrik och god mat på 15 minuter och man kan följa honom på Instagram om man vill se hur det går till i köket. Han är lite smått crazy när han lagar mat och det går undan, det är inte som matlagningsprogrammen på TV utan här blir en portion lagad och snyggt upplagd på 15 sekunder så det gäller att hänga med. 😉 (Som tur är så går ju videon om och om tills du bläddrar vidare)

Nu ska jag i alla fall följa honom och hans tips och råd om kost och träning i några veckor på hans ”Free Get Lean Guide”. Det kommer att trilla in ett mail varje morgon i 14 dagar och det ska bli väldigt spännande att få första mailet i morgon bitti! Blev du nyfiken nu så titta in på http://www.thebodycoach.co.uk

Här är ett smakprov på ett enkelt och smaskigt mellanmål:

50 g grekisk yoghurt, 50 g hallon och blåbär, 20 g valnötter, 1 tsk honung, 50 g musli. Blanda alla ingredienserna i en skål – och njut!

Yoghurt-med-honung-nötter-och-bär_5207

Bilden är lånad från Svensk Honungsförädling’s hemsida.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s