Nytt jobb!

Nu är första veckan på min nya arbetsplats till ända. Här går det undan i svängarna vill jag lova…

Idag är det två veckor sen som jag blev erbjuden ett nytt jobb som kock på ett äldreboende/ förskola /skola och fritids. Det var inte mycket tid till att fundera på saken, tjänsten skulle tillsättas helst igår, men jag tänkte ett dygn och sen kastade jag mig in i det nya med stort förtroende för framtiden. Här, i det nya köket lagar vi mat till cirka 800 personer och det är både små och stora som ska servas.

Det är fantastiskt givande att dagligen få träffa både förskolebarn, skolbarn, tonåringar och seniorer och att få laga mat till alla dessa!

Jag tror att det kommer att bli en rolig resa, jag har redan mött många nya go’a människor och kollegor som jag ser fram emot att lära känna mera och att dela mina arbetsdagar med, och jag ser fram emot att lära mig mera om seniorkost och andra specialkoster som jag inte jobbat med på ett tag.

Wow och hoppsan hejsan vad livet kan ta snäva svängar emellanåt! Från en dag till en annan så kan spännande saker hända och just nu så är det mycket i görningen. Plötsligt igår så kom det ett mail som gjorde mig helt upprymd. 🙂 Kanske leder det vidare framåt och om inte så gjorde det mig i alla fall glad för stunden. Jag hör av mig vidare om detta.

Trevlig Helg alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s