Smaksatt vatten

Vi vaknade till en solig dag och jag fyllde min fina glasburk med tappkran med vatten. Idag blev det smaksatt med ingefära. lime och chili. Efter någon timma hade det riktigt god smak av både ingefäran och limen. Kanske kunde man känna en aning pepprighet av chilin också.

Min fina burk!

Min fina burk!

Den är en riktigt fin prydnad och det är praktiskt att ha vatten upphällt och klart att ta för sig av. Det är också kul att smaksätta med olika frukter bär och grönsaker och så blir det snyggt att se på – ett litet konstverk!

Närgånget!

Närgånget!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s