Boooozt, tack!

Igår fick jag åka hem från jobbet med relativt hög feber så det var bara att stämma träff med kudden. Det var skönt att landa under täcket och sen sov jag mer eller mindre i 16 timmar. Jag mår mycket bättre idag tack och lov, och jag har försökt att boozta med lite av varje. Sömn är ju bästa medicinen sägs det, så jag har sovit lite och vilat en del.

Jag har druckit mycket vatten och grönt te med honung och så har jag tuggat i mig en del c-vitamin och lite annat smått och gott..

Nyttigheter!

Nyttigheter!

På det fina fatet från Karlskrona Porslin ligger det en nöt- och bärblandning med tranbär, blåbär, russin, pekan- och cashewnötter sen vitlök, gojibär, mullbär, torkade nypon och ingefära. Citron och lime behöver väl ingen närmare presentation.

Utanför fönstret har det varit jämngrått idag men hyfsat varmt. I min trädgård blommar det för fullt denna vackra tid på året och jag tror till och med att jag ska så några fröer i år. Det får nog bli vaxbönor och så de där djupt lila bönorna. Jag ska ha lite kryddväxter också men sen får det räcka för jag vet, att gott om tid kommer att vara en bristvara framöver.

Jag vill bjuda på lite blomsterprakten, mitt löjtnantshjärta!

Löjtnantshjärta

En fantastisk skapelse – Löjtnantshjärta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s