Sommaren är kort…

Jag har snart haft mina fyra veckor av semester och det har visserligen gått fort men det har hänt en hel del roligt. Det har varit jobbiga stunder också men sånt är ju livet som bekant.

Jag har tagit steget in i restaurangköket på Strömma Farmlodge och har, tillsammans med mina duktiga och ambitiösa kollegor, lagat massor av god mat till både konserter och till barbequekvällar.

Konsert med Weeping Willows på Strömma Farmlodge i sommar!

Konsert med Weeping Willows på Strömma Farmlodge i sommar!

Weeping Willows och deras publik är några som vi har lagat mat till i sommar. De fick en härlig, mustig chili av högrev. Vi lagade även en god vegetariskt chili och dessa serverades med guacamole, gräddfil och nachochips på en vacker bambutallrik.

Chilitallrik med goda smaker!

Chilitallrik med goda smaker!

Vi har också haft våra två första bröllop! Fantastiskt roligt! I sann Strömma-anda dukade vi upp en gedigen grillbuffé i den vackert smyckade ladan. Dessa sköna rosor skulle senare på kvällen smycka den tjusiga bröllopstårtan som vår unga, talangfulla bagare Johannes bakat.

Romantiskt till kvällens bröllop.

Romantiskt till kvällens bröllop.

För övrigt så har Ostindiefararen Götheborg besökt Varberg och legat i hamn här i några dagar. Det var mäktigt att se det stora skeppet komma in i Varbergs hamn, det var nästan så att man väntade sig att Jack Sparrow skulle kliva i land vilken sekund som helst.

Ostindienfararen Götheborg med besättning.

Ostindienfararen Götheborg med besättning spanar ut över Varberg.

Vi hade tänkt att bevittna Götheborgs avgång från Varberg från första parkett vid väderkvarnen i Norra Näs men det hann bli mörkt så vi fick nöja oss med att beskåda den varsamt renoverade gamla kvarnen på Kvarnaberget. Det är inte illa det heller en fin sommarkväll som denna.

Historiens vingslag! Väderkvarnen i Norra Näs.

Historiens vingslag! Väderkvarnen i Norra Näs.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s