Godaste chipsen på länge!

Innan jag gick hem från jobbet på Strömma Farmlodge i lördags så gick jag in en sväng i butiken för att se om det var något jag ”behövde”. Lustigt nog så råkar man ju alltid finna något lockande. Jag var sugen på lite lördagsgodis och fick syn på dessa snygga chipspåsar.

Roliga, snygga och goda chips från England.

Roliga, snygga och goda chips från England.

Sweet chili och red pepper (röd paprika) med en touch av basilika och en tydlig smak av stjärnanis. Så jäkla goda! Lite annorlunda från våra traditionella chips-smaker. En sådan smak som man vill ha men ändå vill spara till speciella tillfällen eftersom smaken är så speciell.

Värt att testa om man vill ha lite smakutmaningar i snacksens förlovade värld.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s