Dan före dopparedan

Nu är det snart dags att säga adjö till den tjugotredje december 2015.

Idag har det varit fullt stök i mitt kök och i morgon ska vi njuta av alla goda smaker. Skinkan är kokt, grönkålen och julakorven är fixade, leverkorven har hoppat ner i sin saltlag och jag har en förhoppning om att min Jansson kommer att vara ett steg närmare den perfekta Jansson som jag eftersträvar. Äggen är kokta och i morgon ska de toppas med delikata räkor.

Våra vuxna barn fixade julgranspyntningen, något som jag alltid har stått för tidigare, med benägen hjälp av dem visserligen, men ändå. De gjorde det med den äran och får med beröm godkänt! Den blev precis så som den ska vara, som en tvättäkta Kalle Anka-gran. Här finns ingen plats för elegans eller finess, det ska vara extra allt i färger och former.

20151224_095226

Nu kan Piff och Puff flytta in. Hoppas bara att vår lilla Pluto inte river granen. 🙂

Det känns som att det blir en avslappnad och mysig dag i morgon!           God Jul önskar vi er alla!

20151223_204939

Ett träd inne? Konstigt tycker Nexus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s