Snart är glada julen slut…

Det går fort! Man fixar och grejar och donar, lagar mat och bakar, pyntar och handlar i en månad för de där timmarna den där datumen, 24/12 – julafton. Lite crazy är det, det måste jag säga att jag tycker.

Varje år säger någon i familjen – vi struntar i julklappar i år. Den som säger det blir alltid nedröstad. För det är ändå mysigt när man sitter där på julaftonskvällen med varsitt paket. Det är roligt att få men ännu roligare att ge, speciellt när man har hittat just den där klappen som man vet att någon kommer att bli jätteglad för men inte anar att de ska få. I år var ett sådant år!

20151226_172210

Fantomen på operan! På Cirkus i Stockholm nästa höst. Med Peter Jöback i huvudrollen!

Min dotter Sanna och hennes kompis hade komplett snöat inne på denna musikal av Andrew Lloyd Webber för några år sen och visste allt om alla phantomen-produktioner och uppsättningar genom tiderna. Detta tog oss till Gammel Kongevej i det dejlige Köbenhavn och ”Det ny teater” för några år sen. Där såg vi musikalen Fantomen på operan. Visserligen på danska, (Spögelset på Operan ) men vad gör det när man ändå har handligen helt klar för sig. Det var mäktigt! Kraftfull och vacker musik, stora röster, fantastiska kostymer, dramatisk handling blandad med humor och fest. Denna musikal sätts upp på Cirkus i Stockholm nästa höst med Peter Jöback i huvudrollen! Det missar jag icke! Åh, det ska bli sååå spännande!

Julvädret har varit typiskt västkustskt. (Svårt ord att säga, konstigt ord att läsa ;)) Så här har det sett ut här i Norra Näs.

20151225_135813

Västerhavet var upprört på juldagen.

20151225_092905

Uppe i skogen vid tjärnen var det lugnt och skönt!

20151225_135757

Stranden ser inte så inbjudande ut nu, men ger ändå ett hopp om en ny vår och sommar även nästa år!

20151224_163550

Nexus har verkligen fotomodell-talanger men Ozzy tycker mest att vi är konstiga. Men, men, vad gör man inte för lite godis 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s