Likes

Det är spännande. ”Likes” får man oftast i sociala medier om man håller sig till det gulliga, positiva och söta. Idag har jag lagt ut två bilder på Instagram @sandahlsmatpratoch gladjeamnen

Hittills leder bild 2 i antal gillare fast jag lade in den 7 timmar senare än bild 1. Det återstår att se vilken som får flest likes till syvende och sist. Vi får se, men jag har en, inte alltför avancerad gissning. Här är den första bilden, ett collage;

2016-02-03 21.46.08

Stolt att tillkännage!

Jag tycker att detta är jättebra och jag känner en stor tillfredsställelse över att matrester och grönsaksrens går till någon nytta och inte bara blir sopor som eldas upp i tomma intet. Det handlar om stora mängder matavfall i det offentliga köket som nu faktiskt blir till biogas och värme. Bra, tycker jag. Men det blir inte många likes. Nope.

Det här däremot, bild nr 2 ;

20160203_141252-1-1-1

Lite snabb energi innan Ge-Kåsbesöket!

Det gillar vi! Sött, gott, FIKA! Ja, det är mysigt. Det jag då undanhöll alla gillare var ju att tyvärr, så var den fina banan-biskvin i stort sett heeelt oätlig! Marsipanen var torr och stel, ”smör”krämen var som cement. Själva bottnen var faktiskt helt okej, så inte helt oätlig då.

På brickan i caféeet stod det att alla var välkomna tillbaka, undertecknat ägaren med personal. Jag tror dock inte att så många vill komma tillbaka och betala för en bakelse som sedan länge har passerat duglig konsistens, typ 2011 skulle jag gissa. ;), nej nu raljerar jag, riktigt så farligt var det inte…. men nästan. Men på bilden ser det gott ut och jag lät iakttagarna tro att det var sant.

Så sensmoralen är – tro inte allt du läser på sociala medier. Fast det vet väl alla redan, hoppas jag. Härom dagen så lade jag ut en bild på Insta och på Facebook som jag tvekade över och själv tyckte var lite barnslig men den fick jättemånga likes. I måndags morse gjorde den tydligen många glada. Här är den.

IMG_20160201_092242

Glad måndagsmorgon!

Följ mig gärna på Instagram @sandahlsmatpratochgladjeamnen  Välkommen!

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s