Fina köksprylar

Det är alltid roligare att göra de där ”tråkiga”sysslorna i köket om man har fina praktiska prylar. De här fräscha disktrasorna hittade jag på Ge-Kås i Ullared för någon månad sen.

20160204_141923

Härliga färgglada trasor! Flower Power och barfota promenad.

Problemet med de här förbrukningsartiklarna är ju bara att man tycker att de är för fina för att använda, man vill ju gärna ha dem kvar för man blir glad av dem! Därför köpte jag på mig ett litet gäng disktrasor med olika motiv så jag kan njuta av dem länge. Dessutom ger de mig en skön känsla av att sommar och lediga dagar är på ingång, sommarlovet är ju trots allt bara tre månader bort! Men innan dess ska vi njuta av att dagarna blir längre och att värmen återvänder till våra breddgrader. Härliga tider väntar!

20160204_141859

Jag går och fiskar…

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s