Paradiset Matmarknad på Södermalm

Jag satt och tittade på bilder i min mobil och fick en längtan tillbaka till Stockholm, Södermalm och Paradiset Matmarknad på Brännkyrkagatan. Jag älskar att gå där och botanisera bland allt från matvaror, till hudvård och annat som är hållbart producerat. Nu har Paradiset öppnat ännu en matmarknad i city i huvudstaden.

Här är lite sköna bilder. Om man inte känner för, eller inte kan laga mat (om man till exempel bor på hotell) och ändå inte vill gå på restaurang, så går man till Paradiset och väljer bland det stora utbudet av godsaker.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s