Maklig mat!

För några veckor sen satt vi på frukostrasten på jobbet och småpratade om olika vardagliga saker, sånt som händer vanliga veckor i vanliga situationer. Det är skönt, ibland känner man att tiden rusar väl fort. I mitt liv har det varit lite för mycket vardagsdramatik de senaste två åren så det är skönt med en vanlig händelselös vardag när allt bara rullar på och man får lite levnadsro.

I alla fall så var detta en solig, vårlig fredag och jag fick inspiration av min arbetskamrat Maria. Sagt och gjort, till kvällsmat den dagen så åkte jag och  köpte en saftig smörgåstårta. Jag plussade på med lite extra stora och goda räkor från min frys! Detta avnjöt vi i solen på altanen. Vårkänsla. Lyxkänsla. Gott liv i det enkla!

IMG_20160422_192714

God fredagskväll – minimalt arbete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s