Sommarlov!!!

Det känns overkligt men det ÄR sant! Jag har sommarlov punkt nu. Och åtta veckor framåt!

IMG_20160617_144540

Halländsk sommaräng i midsommartid!

Vad gör man med åtta veckors ledighet?

Svar: Man börjar med att sova länge första dagen. Sen konstaterar man (läs jag) att nope, inte sova bort dagarna utan jag börjar med att stiga upp hyfsat tidigt, äter frukost, går ut med hundarna, fixar en bivattnare så att bina kan dricka vatten utan att riskera att drunkna, åker till gymmet, går ut med hundarna. Leker med hundarna, myser med hundarna, löser korsord och vilar lite.

IMG_20160613_174421

Nexus kollar upp bivattnaren 🙂

Lagar god mat, experimenterar lite i köket, umgås med familj och vänner. Tittar på havet, doppar tårna i detsamma, går barfota i gräset, rensar lite ogräs, ligger på rygg i gräset och tittar på molnen som drar förbi, om det finns några moln…

IMG_20160611_215306

Västerhavet. Apelviken i Varberg. Ett av Sveriges bästa surfvatten

 

Och så jobbar jag lite, det är kul! Och så ska vi ge ut en kokbok, det är spännande! Typ så ser det ut.

Många recept ska renskrivas, bearbetas, provlagas, lagas igen, fotograferas och manglas på alla möjliga sätt och vis. Jag väntar bara på några klartecken och sen kan arbetet med boken börja, och följas här på matprat.  Spännande tider väntar.

IMG_20160617_193323

Kokbok från 1954. Inte ens jag var född då 😉

IMG_20160610_223927

Skål så länge! Isad chardonnay, det gillar jag!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s