Strömmasäsong!

Nu är vi igång på Strömma Farmlodge! Caféet i kvarnen är öppet varje dag med massor av hembakade kakor av alla de slag,  goda mackor, glass, pannkakor och en härlig potatis- och sparrissallad med varmrökt lax.

På B&B sover gästerna gott och får finfin frukost med hembakat bröd och i butiken kan man shoppa loss på både nyttigheter och heeelt onödiga, men vackra och roliga ting.

Men det är i köket som jag trivs bäst! I vårt stora, fina restaurangkök som i dagarna firar 1-årsjubileum!

I helgen som gick arrangerade vi årets första bröllop. Det är något alldeles speciellt att få vara delaktig och att vara en i teamet i arbetet med att göra dagen minnesvärd, vacker och välsmakande för brudparet och deras gäster. Det blir en alldeles särskild atmosfär av glädje, lycka och kärlek över hela bröllopsplatsen när brudföljet samlas till vigsel, brudskål och fest. Dessutom fick jag laga mat åt en massa kockar som var gäster på bröllopet och det är ju alltid spännande!

I måndags körde vi igång med årets första konsert! Timo Räisänen tolkar Ted Gärdestad. Åh, det var så bra! Timo är en riktig entertainer och många av Teds låtar är underbart bra. Det var utsålt och vi hade 600 gäster som lyssnade på konserten, folk sjöng och klappade och det var en fantastiskt glad och god stämning.

20160704_180459-2-1-1-1

Soundcheck i ladan

icon_zero_frame

Skönt gung och skön stämning när Timo tolkar Ted

På konsertdagarna kokar vi högrevschili och veganchili som serveras med guacamole, turkisk yoghurt, nachochips och sallad. Vi har också några barer öppna så publiken kan fukta sina strupar när de har blivit torra i halsen efter allt sjungande och så de kan svalka sig efter vår smakrika och (lagom) heta chili.

Välkommen till Strömma!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s