Feberfri!

I måndags blev jag däckad av influensan minsann, det händer inte så ofta, typ vart fjärde år eller så men nu var det dags. Kom hem från jobbet, kände mig trött, gick ut världens kortaste promenad med voffsen, gick och lade mig, låg i full fleecemundering under täcke och yllefilt med två stora varma hundar tätt intill, och frööööös.  Och yrade. Eller åtminstone drömde konstigt. När temperaturen gick upp till 39 så tog jag två alvedon. Jag ville iiiinte se högre siffror på febertermometern.  Huvaligen!

Matlagning var det inte tal om. På tredje dagen kokade jag spagetti och värmde Mamma Scan’s i ugnen. På den nivån var det.

Nu är jag feberfri, men orkar inte jättemycket efter denna veckan. I morse tog jag och Ozzy en stärkande promenad i skogen i sakta mak. Härligt! Här i sydväst börjar skogen vakna nu. Fåglarna börjar småsjunga, hackspettarna börjar vårarbetet, videkissarna börjar knoppas och luften blir ljusare och vårligare. Visst, köldknäppar kommer att komma men ljuset rår de i alla fall inte på!

20170114_091409-1

Tjärnen

20170113_151939-1-1

En blek vårsol värmer fältet

20170114_091223

Mossbelupna stenar vid tjärnen där våren snart ska vakna och fåglarna snart ska fira in våren.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s